MEER VOOR

JONGEREN

Op jouw school of op een andere plek heb je één van onze evenementen bijgewoond. Super tof dat je er bij was!

Je bent op deze pagina omdat je nieuwsgierig bent of omdat je vragen hebt over wat je hebt gezien of gehoord. Laat ons jou verder helpen.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Net zoals jij, zijn er vele anderen die meer willen weten. We kunnen je verschillende dingen aanbieden. Klik op één van de knoppen om meer te weten te komen.

WaardeVast animatieserie

Volg onze gratis animatieserie die jou gaat helpen te ontdekken hoeveel jij waard bent.

Waarom Jezus?

Lees het e-book 'Waarom Jezus?' waar veel van jouw vragen worden beantwoord.

Bij jou in de buurt

Ontdek welke lokale initiatieven jou verder kunnen helpen.

FAQ

Bij onze veelgestelde vragen zit misschien het antwoord dat jij zoekt.

WAARDEVAST

WaardeVast is onze animatieserie die speciaal ontwikkeld is voor jongeren die meer willen weten over wie zij zijn. Het helpt jou om te zien hoe waardevol je bent, juist wanneer je dat zelf even niet meer ziet.

Meisje wijzen
Jongen wijzen

Door ‘JA’ te sturen via WhatsApp, ontvang je 7 dagen lang, elke dag een animatiefilmpje met een paar vragen om over na te denken. De filmpjes zijn leuk, interessant, ze gaan je helpen en zijn nog gratis ook! Doe je mee?

WAAROM JEZUS?

Jezus is de meest bijzondere persoon die op deze aarde heeft rondgelopen. Zijn leven en Zijn dood zijn veelbesproken. Tot op de dag van vandaag claimen miljoenen mensen veranderd te zijn door Hem.

Als je meer wilt lezen over Jezus, dan kun je een E-book downloaden via onderstaande knop.

BIJ JOU IN DE BUURT

In jouw buurt zijn er verschillende mogelijkheden om met iemand (of met een groepje met andere geïnteresseerden) door te praten over wat je hebt gezien en gehoord.

Speciaal voor jongeren organiseren we een Youth Alpha. 10 avonden waarin je samen met een groepje geïnteresseerden optrekt, samen eet en gezellige avonden beleeft. Helemaal gratis!
Wil je liever 1-op-1 afspreken met iemand? Ook dat kan! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we snel contact met je op.

Opgeven voor Youth Alpha of 1-op-1 contact

FAQ

Nog niet al jouw vragen beantwoord? Check de veelgestelde vragen hieronder.

Als je meer wilt weten, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar antwoorden. Dit kun je doen door één van de dingen te volgen die hier op deze pagina worden aangeboden. Kom bovenal in contact met mensen die Hem al kennen! Zij kunnen je namelijk verder helpen. Neem daarom gerust contact met ons op, meld je aan voor de Youth Alpha of spreek 1-op-1 met iemand af.

Wij zijn The God Story. Een stichting die zich inzet om het verhaal van God op een begrijpelijke en creatieve manier te delen aan mensen die God nog niet kennen. Dat doen we op scholen, in steden en in dorpen.
Over het algemeen organiseren wij evenementen samen met plaatselijke kerken en christenen. Zij zijn degenen die jou verder kunnen helpen.

We zien dat het merendeel van de Nederlanders eigenlijk helemaal niet meer weet wie God is. En daar willen we verandering in brengen, omdat wij zelf hebben ervaren dat je leven compleet kan veranderen als je Hem leert kennen. Je leven krijgt een doel. Je kunt gaan leven vanuit de hoop die in God te vinden is.
Met de evenementen hopen we dat op creatieve en eigentijdse manieren te kunnen laten zien aan mensen.

Dat ligt eraan wie we willen bereiken! Als we evenementen voor jongeren organiseren, dan maken we gebruik van artiesten die hen aanspreken. Zo werken we samen of hebben in het verleden samengewerkt met artiesten als Sterre Koning, rapper Pjotr en rapper MCLA.
Ook maken we regelmatig gebruik van stunts en acteurs.

Je kunt ons mailen via [email protected] of appen door op de groene knop aan de rechterkant te drukken.
Ook via Instagram en Facebook zijn wij te bereiken.

×

Klik hieronder om met ons te praten via WhatsApp

× Doorpraten?