MEER VOOR

VOLWASSENEN

Je hebt één van onze evenementen bijgewoond. Wat mooi dat je er bij was!

Je bent op deze pagina omdat je nieuwsgierig bent of omdat je vragen hebt over wat je hebt gezien of gehoord. Laat ons jou verder helpen.

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Net zoals jij, zijn er vele anderen die meer willen weten. We kunnen je verschillende dingen aanbieden. Klik op één van de knoppen om meer te weten te komen.

WaardeVast animatieserie

Volg onze gratis animatieserie die jou gaat helpen te ontdekken hoeveel jij waard bent.

Waarom Jezus?

Lees het e-book 'Waarom Jezus?' waar veel van jouw vragen worden beantwoord.

Bij jou in de buurt

Ontdek welke lokale initiatieven jou verder kunnen helpen.

FAQ

Bij onze veelgestelde vragen zit misschien het antwoord dat jij zoekt.

WAARDEVAST

WaardeVast is onze animatieserie die speciaal ontwikkeld is voor jongeren die meer willen weten over wie zij zijn. Het helpt jou om te zien hoe waardevol je bent, juist wanneer je dat zelf even niet meer ziet.

Meisje wijzen
Jongen wijzen

Door ‘JA’ te sturen via WhatsApp, ontvang je 7 dagen lang, elke dag een animatiefilmpje met een paar vragen om over na te denken. De filmpjes zijn leuk, interessant, ze gaan je helpen en zijn nog gratis ook! Doe je mee?

WAAROM JEZUS?

Jezus is de meest bijzondere persoon die op deze aarde heeft rondgelopen. Zijn leven en Zijn dood zijn veelbesproken. Tot op de dag van vandaag claimen miljoenen mensen veranderd te zijn door Hem.

Als je meer wilt lezen over Jezus, dan kun je een E-book downloaden via onderstaande knop.

BIJ JOU IN DE BUURT

In jouw buurt zijn er verschillende mogelijkheden om met iemand (of met een groepje met andere geïnteresseerden) door te praten over wat je hebt gezien en gehoord.

We organiseren een Alpha cursus. 10 avonden waarin je samen met een groepje geïnteresseerden optrekt, samen eet en gezellige avonden beleeft. Helemaal gratis! Kom een keer helemaal vrijblijvend kijken of dit wat voor jou is…

Of wil je liever met één persoon doorpraten over jouw vragen? Ook dat kan! Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we snel contact met je op.

Opgeven voor Alpha of Doorpraten

FAQ

Nog niet al jouw vragen beantwoord? Check de veelgestelde vragen hieronder.

Als je meer wilt weten, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar antwoorden. Dit kun je doen door één van de dingen te volgen die hier op deze pagina worden aangeboden. Kom bovenal in contact met mensen die Hem al kennen! Zij kunnen je namelijk verder helpen. Neem daarom gerust contact met ons op, meld je aan voor de Youth Alpha of spreek 1-op-1 met iemand af.

Wij zijn The God Story. Een stichting die zich inzet om het hoopvolle verhaal van God op een begrijpelijke en creatieve manier te delen aan mensen die dit nog niet kennen. Dat doen we op scholen, in steden en in dorpen.
Over het algemeen organiseren wij evenementen samen met plaatselijke vrijwilligers. Zij zijn degenen die jou verder kunnen helpen.

We zien dat veel Nederlanders eigenlijk niet zoveel meer weten over de hoop die in Jezus te vinden is. En daar willen we verandering in brengen, omdat wij zelf hebben ervaren hoe krachtig het is als je Hem leert kennen. Je gaat dan leven vanuit de hoop die in Hem te vinden is.

Dat ligt eraan wie we willen bereiken! Als we evenementen voor jongeren organiseren, dan maken we gebruik van artiesten die hen aanspreken. Zo werken we samen of hebben in het verleden samengewerkt met artiesten als Sterre Koning, rapper Pjotr en rapper MCLA.
Ook maken we regelmatig gebruik van stunts en acteurs.

Je kunt ons mailen via [email protected] of appen door op de groene knop aan de rechterkant te drukken.
Ook via Instagram en Facebook zijn wij te bereiken.